World Cup playoff Ireland – Denmark 14 november 2017

World Cup playoff Ireland – Denmark. Vi vil give dig tips om hvordan du kan se den afgørende VM-playoff-kamp mellem Irland og Danmark 14 november 2017 klokken 20:45. Se kampen via live stream på Eurosport-afspilleren.

World Cup playoff Ireland - Denmark 14 november 2017

World Cup playoff Ireland – Denmark 14 november

Efter lodtrækningen til playoffkampene til verdensmesterskaberne i fodbold blev overstået her fornyeligt, stod det klart at det danske fodboldlandshold med Åge Hareide i spidsen skal spille mod Irland over 2 kampe for at have muligheden for at kvalificere sig til verdensmesterskaberne i Rusland næste sommer. Det stod også klart at den første af de to kampe skal spilles i Parken, i København og den sidste i Irland, hvilket må siges at være give Irland en minimal fordel, da de slutter på deres egen hjemmebane. Den første kamp i Parken spilltes og kampen sluttede 0-0 og nu er den helt åben før retur 14 november i Dublin.

Danmarks gruppespil

Danmark kvalificerede sig til playoffkampene mod Irland ved at blive nummer 2 i deres kvalifikationsgruppe efter Polen, som kvalificerede sig direkte. Det lykkedes Danmark at forvise et godt kæmpende montenegrinsk landshold til 3.pladsen, som dermed står uden muligheder for at kvalificere sig til verdensmesterskaberne i Rusland. Det skete ved at Danmark lavede en heftig slutspurt med 4 sejre i træk samt et uafgjort resultat i sidste spillerunde, orkesteret især af en velspilledende Christian Eriksen.

Ranglistesystemet

Med Danmarks eksplosive slutspurt med point i de sidste 5 kampe af gruppespillet, gjorde det danske landshold sig også fortjent til en seedning i lodtrækningen til playoffkampene. Det skyldtes at de overhældte Nordirland på Fifa’s verdensrangliste og undgik derfor, at møde de andre seedede hold som var Schweiz, Kroatien og Italien. Danmark kunne nu trække Sverige, Nordirland, Irland og Grækenland i stedet og det blev Irland, som Danmark trak op ad bowlen. I de andre playoffkampe skal Nordirland møde Schweiz, Kroatien skal møde Grækenland og Italien skal møde Sverige. De samlede vindere af de to playoffkampe kan altså sikre sig en billet til den kommende sommers verdensmesterskab i Rusland. Verdensmesterskabet i fodbold betyder en hel del for mange fodboldspillere, derfor er der nogle meget spændende kampe i møde. Det skyldes verdensmesterskabet, kun spilles hvert fjerde år, derfor er der ikke særlig mange der får lov at spille til et verdensmesterskab.

Live stream fotball 14 november

Der er flere gode spil, der spilles i dag, som du kan se via gratis live stream:
18:00 Slovakiet – Norge
19:45 Rusland – Spanien
20:45 Belgien – Japan
21:00 England – Brasilien
21:45 Portugal – USA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.