Betsafe velkomsttilbud på sport 2018

Ønsker du at begynde at lave væddemål på sport, kan du med fordel gøre det på onlinesider som Betsafe. Du får nemlig et fuldstændig unikt Betsafe velkomsttilbud, som fordobler din første indbetaling til nye medlemmer. Det er vigtigt at understrege, at der minimum skal indbetales 100 kr. og højest 1000 kr. for at modtage denne velkomstbonus. Det du skal gøre for at modtage din velkomstbonus på Betsafe er altså at oprette din konto på deres onlineside. Indbetale mellem 100 kr. og 1000 kr, så er du klar til at spille på diverse sportsgrene.

Krav til udbetaling af Betsafe velkomsttilbud

Når du vælger at gøre krav på din bookmakere velkomsttillbud. Er det vigtigt at vide der er nogle helt konkrete regler for at udbetale dine penge, som du har vundet med pengene fra dit velkomsttilbud. Du skal nemlig omsætte din indbetaling og bonustilbud 4 gange til odds på 1.50 eller højere. Når dette er sket, kan du både udbetale og benytte pengene på andre produkter. Dette skal ske indenfor 60 dage for Betsafe velkomsttilbud. Spillene foregår på forskellige sportsgrene og systemspil samt spil på poker, casino eller andre produkter tæller ikke med i omsætningskravet. Overholder du disse krav, og tager imod velkomsttilbuddet, får du en optimal mulighed for en solid fortjeneste fra start.

Til alle tyske spillere anbefaler vi Sportwetten bonus, som er et websted med alle tyske sports bonusser online

Ansvarligt spil

Det er vigtigt at have styr på sine spillelyster. Du skal tænke dig om, selvom det kan være attraktivt og underholdende med en hurtig indtjening, er det ikke altid du kan vinde. Derfor kan der medfølge konsekvenser. Du skal være klar og indstillet på at tabe penge er en del af at spille. Derfor er det utroligt vigtigt, at du ikke satser flere penge end du kan tåle at tabe. Derfor har mange onlinesider funktioner, hvor du kan begrænse dig selv og funktioner, hvor du kan sætte dig selv på en nedkøling, hvor du ikke har mulighed for at indbetale og spille. Er du i tvivl om du har problemer med spil, er det vigtig at søge hjælp og finde ud af dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.