Bet365 odds startbonus, regler og vilkår

Når du påbegynder dit abonnement eller spil på Bet365 odds, vil man opleve en form for startbonus, hvor man altså får en fordel ved at melde sig til at spille. Dette er klar attraktivt, og man får dermed også en god start, når man er nybegynder hos Bet365. Når man deltager i dette, vil man, når man indbetaler 100 kr eller mere, når man for første gang opretter sin konto, vil man kunne få en bonus på 100%. Dette er en kæmpe fordel, og man er dermed også en del penge at spille for, når man skal lære hele Bet365. Samtidig er det selvfølgelig også langt sjovere at spille, når man ikke selv skal have pungen op af lommen.

Bet365 oddsbonus

De vigtigste regler i forbindelse med dette tilbud

Dog er det selvfølgelig ikke sådan, at man bare får en startbonus uden videre, der er selvfølgelig nogle fastlagte regler. Først fremmest skal beløbet, som førnævnt, være imellem 100 og 1000 kr. Derudover er det vigtigt, at du har deltaget i et væddemål, som nu skal være afsluttet, og samtidig er det også et krav, at dette væddemål har en værdi, der er mere end 3 gange så stort, som det du har indbetalt i forbindelse med bonussen. Man skal altså putte flere penge i kassen, for i sidste ende at kunne få disse penge tilbage igen. Til sidst er det altså også en regel, at dette skal foregå inden for 90 dage. Man skal altså følge alle reglerne inden for 90 dage efter man har gjort krav på dette tilbud. Hvis ikke vil det blive annulleret.

Flere regler i forbindelse med Bet365 startbonus, regler og vilkår

Dog er det ikke så simpelt, der er selvfølgelig flere regler og vilkår, der gælder i forbindelse med dette fremragende tilbud. En af dem er, at dette tilbud kun gælder engang pr person. Man kan altså ikke kræve startbonus af flere omgange. Derudover er der diverse spil, der ikke er gældende, når man snakker om dette gennemspilskrav. Dette kan findes på Bet365s hjemmeside, og det kan absolut være en kæmpe fordel at have et kendskab til dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.